Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Suudi Arabistan'da İdam Kararı
Dünya
2014-08-19 12:37

Suudi Arabistan'da İdam Kararı

Suudi Arabistan'da, terör eylemleri gerçekleştirdikleri gerekçesiyle bir kişiye idam, 13 kişiye ise 4 ile 30 yıl arasında değişen hapis cezaları verildiği bildirildi.


Suudi Arabistan resmi ajansı SPA'da yer alan habere göre, Ceza Mahkemesi, haklarındaki suçlamalar kesinlik kazanan 14 kişiden birinin idamına, 13 kişinin ise 4 ile 30 yıl arasından değişen hapis cezasına çarptırılmasına hükmetti.

Ülkede, "50 üyeli terör örgütü" olarak bilinen örgütte, 47 Suudi Arabistanlı, 2 Suriyeli ve bir Yemenli bulunuyor. Sanıklar, "2003 yılında, 17 kişinin öldüğü, 120 kişinin yaralandığı bir yerleşim birimine bombalı saldırı düzenlemek, 2004 yılında bir ABD'linin kaçırılarak öldürülmesi ve aynı yıl Milli Güvenlik Binası'nın patlatılması" suçlarından yargılanıyordu.


Bu haber 0 kez okundu.

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
                                                   1 + 4 = ?

HAVA DURUMU

ANKARA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Bugün Seçim Olsa Hangi Partiye Oy Verirdiniz?

Haber Scripti V5 © 2019 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Espower Bilisim