Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
İç Çamaşırıyla Kaçtı!
Gündem
2012-09-20 16:43

İç Çamaşırıyla Kaçtı!

İstanbul'un lüks semti Ataköy'de 13 yaşındaki kıza otomobilinde tecavüz etti. Polisi görünce de yarı çıplak kaçmaya başladı. Yakalanınca "Kız arkadaşım, kendi isteğiyle birlikte olduk" dedi.

İstanbul Ataköy'de korkunç olay! 19 yaşındaki genç, park halindeki otomobilinin içinde 13 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etti. Zanlı, uygulama yapan polisleri görünce iç çamaşırıyla kaçmaya başladı. 

YARI ÇIPLAK HALDE BULUNDU!
Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önceki gün Ataköy 9. kısımda uygulama yaptığı sırada park halindeki bir araç süratle kaçmaya başladı. Ekipler, otomobili fazla uzaklaşmadan durdurdu. Bu sırada araçtan iç çamaşırlarıyla inen M.Ü.Ö (19), yaya olarak kaçmaya başladı. Bir süre sonra yakalanan gencin aracında ise 13 yaşındaki S.Y., yarı çıplak vaziyette bulundu. Küçük kız, polislere tecavüze uğradığını söyledi. Bunun üzerine M.Ü.Ö. gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen M.Ü.O ifadesinde, "S.Y.'yi seviyorum. Kendi isteğiyle ilişkiye girdik. O benim kız arkadaşım" dediği öğrenildi. Küçük kız ise ifadesinin alınması için Bakırköy Çocuk Büro Amirliği'nde koruma altına alındı. Polisteki işlemleri bittikten sonra Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen M.Ü.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İÇ ÇAMAŞIRIYLA KAÇTI
Polisin gece uygulaması herkesi şok eden olayı ortaya çıkardı. 13 yaşındaki kıza otomobilinde tecavüz eden 19 yaşındaki genç polisi görünce yarı çıplak halde kaçtı


Bu haber 12 kez okundu.

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
                                                   5 + 5 = ?

HAVA DURUMU

ANKARA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Bugün Seçim Olsa Hangi Partiye Oy Verirdiniz?

Haber Scripti V5 © 2019 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Espower Bilisim