Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Libya'da Toplu İstifa
Dünya
2014-08-19 12:38

Libya'da Toplu İstifa

Libya'da, Değişim Partisi Genel Başkanı Cuma el-Kumati'nin, parlamentoya yönelik sert açıklamaları sebebiyle parti mensupları toplu halde istifa ettiklerini duyurdu.

Bingazi, Derne, Tobruk, Beyda ve Merec kentlerindeki büro başkanları ve üyeleri tarafından yapılan ortak açıklamada, Genel Başkan Kumati'nin televizyon kanallarında parlamentoyu sert bir dille eleştirmesi sebebiyle toplu halde istifa edildiği belirtildi.

Ülkenin zor dönemlerden geçtiği ifade edilen açıklamada, "Libya'da yaşanan şiddet olayları ve halkın yaşadığı sıkıntılar göz önüne alınarak, Değişim Partisi mensupları olarak halk tarafından seçilmiş meşru kişilere saygı duyulacağı bu zor günlerde tarafsızlığı tercih edeceğiz" değerlendirmesinde bulunuldu.

Değişim Partisi, 17 Şubat 2011 devriminin ardından, "yargının bağımsızlığı, hukukun üstünlüğü, statükodan uzak olmak" gibi ilkeleri esas alarak kurulduğunu duyurmuştu.


Bu haber 0 kez okundu.

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
                                                   10 + 10 = ?

HAVA DURUMU

ANKARA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Bugün Seçim Olsa Hangi Partiye Oy Verirdiniz?

Haber Scripti V5 © 2019 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Espower Bilisim