Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Trabzonspor'da Şok Kavga
Spor
2014-08-19 15:03

Trabzonspor'da Şok Kavga

Rostov maçı öncesi Trabzonspor’da büyük bir şok yaşandı. Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ile Fransız futbolcu Florent Malouda arasında çıkan gerginlik kavgaya dönüştü.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ile Florent Malouda arasında bir süredir devam eden gerinlik sonunda kavga aşamasına geldi.

 

Göreve geldiği ilk günden bu yana Malouda'nın satılmasından yana tavır koyan ancak Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ısrarıyla bu oyuncuyu Avusturya kampına götüren Halilhodzic, bir türlü Fransız futbolcunun performansından memnun kalmadı.

 

Taraflar arasındaki gerginlik sonunda kavgaya dönüştü. İkili önceki gün henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartıştı. Sözlü olarak başlayan tartışma büyüyerek fiili müdahaleye kadar gitti.

 

Kavga sırasında Malouda'nın giydiği t-shirtün yırtıldığı iddia edildi. Araya girenlerin ayırdığı kavgadan sonra Trabzonspor'un dün yapacağı antrenmanların ikisi de basına kapatıldı.

 

Halilhodzic, Malouda'yı bu antrenmanlara almayarak kadro dışı bıraktı. Tesislere sivil gelen Malouda, ayrılmak istediğini bildirdi. Boşnak teknik adam ise net bir dille oyuncunun satılması yönündeki talebini yineledi.

 

Bu arada futbolcularıyla da bir toplantı yapan Halilhodzic, kendilerini sert dille uyardı. Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacağını dile getiren Vahid Halilhodzic, kendileriyle birlikte olmak istemeyen oyuncunun kim olursa olsun gitmesini istedi.

 

Boşnak Teknik Direktör'ün tavrı futbolcular arasında da soğuk duş etkisi yaptı. Yönetimin son kavga olayını nasıl değerlendireceği ise merakla beklenmeye başladı.


Bu haber 0 kez okundu.

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
                                                   1 + 6 = ?

HAVA DURUMU

ANKARA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Bugün Seçim Olsa Hangi Partiye Oy Verirdiniz?

Haber Scripti V5 © 2019 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Espower Bilisim